Gastenboek

Schrijf een stukje in ons gastenboek, klik hier!
(Er staan al 4 berichten in dit gastenboek!)

Afzender :Frans en Annie | Datum :20-07-2012 16:49:12 | E-mail :

In de morgen wakker worden door de voglels.

 s Morgens wakker worden door vogels ,de duinen zien als je uit de slaapkamer kijkt en dan beneden een fazanten echtpaar ziet rond lopen in de achtertuin, dan pas heb ik vakantie.Kiezen of ik in de zon of schaduw,onder het scherm wil zitten,in de zithoek,in de schommelstoel of in de tuin,dat geeft me het gevoel van grote luxe. Doe ik de vaat in de machine of doe ik het nostalgisch met de hand, de keus is aan mij. Er is ook aan de kinderen gedacht ,kortom van alle gemakken voorzien. Of ik voor een reclamebureau werk? Nee hoor wij waren in vakantiewoning "de 3 vissen" en het was geweldig. 1 Maar... de tijd gaat te snel voorbij!!!
We wensen dat iedereen, die na ons komt, het net zo geniet als wij.
Frans en Annie


Afzender :Jeroen | Datum :20-07-2012 16:47:30 | E-mail :

Erg genoten van de vakantiewoning.

 Wij hebben in november heerlijk genoten van een weekendje naar het strand. Heerlijk met windkracht 7 tegen de wind in uitwaaien. Na de lange wandeling heerlijk wat warms eten en drinken in Callantsoog. Zeker voor herhaling vatbaar.


Afzender :A.J. de Goede | Datum :15-07-2012 21:10:11 | E-mail :

Voor herhaling vatbaar!

 We hebben heerlijk een weekje genoten van de zon en zeelucht. Dat we eind oktober ook nog buiten konden zitten is natuurlijk bijzonder, maar wel heel erg lekker. Wat een heerlijk rustig plekje en de kleine kinderen konden zich heerlijk uitleven op schommel, glijbaan en rekstok.

Voor herhaling vatbaar


Afzender :Fam Heerkes | Datum :15-07-2012 21:09:22 | E-mail :

Perfect bevallen

 Wij zijn nu 2 maal in de 3 vissenwoning geweest en het is ons beide malen perfect bevallen. Een ruim en fris huisje met alle voorzieningen die we nodig hebben.
Vooral de mooie ligging (de mooiste?) en de extra luxe t.o.v. de andere woningen op het mooie park zorgen ervoor dat wij altijd de voorkeur geven aan woning 19 = de 3 vissen.
Wij kunnen deze woning van harte aan anderen aanbevelen en hopen nog eens terug te komen voor een mooie vakantie.

P.S. Onze dochter vind de schommel en glijbaan bij het huisje zo mooi.

Vriendelijke groeten,

Fam. Heerkes